Velkommen til Nevlunghavn og ny turistguide

La oss med denne turist- og reiseguide lose deg gjennom Nevlunghavns vakre skjærgård og historie. Vi håper du via våre tips skal få god hjelp med å planlegge ditt opphold i Nevlunghavn og  få en herlig følelse av hva dette fantastiske stedet har å gi. Besøkende lokkes hit av det flotte landskapet med alt fra åpent hav, holmer og skjær til de trange smugene med hvite trehus og stakittgjerder.

Med liv, lyst og glede hilser vi deg velkommen til å oppdage Nevlunghavn, eller «Havna» som lokalbefolkningen så stolt kaller sitt hjemsted. God tur og godt opphold!

Sommerstid blir det aldri "feil" å oppholde seg i Nevlunghavn. Klikk på bildet for å forstørre.

 Nye reiselivsportaler skal trekke turister til Oslofjordregionen

Utviklingen av www.nevlunghavn.eu er ikke komplett ferdig ennå, men er allerede så innholdsrik at du vil ha stor nytte av web-siden om du vil lære mer om Nevlunghavn eller planlegger en reise hit.

Nevlunghavns nye web-side er bare én av mange reiselivsportaler som i løpet av februar måned lanseres både nasjonalt og internasjonalt. Felles for alle reiselivsportalene er at de dekker områder ved Oslofjorden og ut til Skagerrak. For eksempel er www.nevlunghavn.eu underside av www.larvikturist.no som igjen hører under www.vestfoldguide.no som igjen er en av fylkessidene til www.oslofjordguide.no.  Den internasjonale reiselivsportalen heter www.oslotouristguide.com  

Du er velkommen til å bidra med forslag, ideer, historier, nyheter og tips. Har du for eksempel bilder du vil dele med leserne, så send de til oss og vi vil legge de ut på web umiddelbart. Følg med, følg med!