Back to All Events

Vi elsker ABBA - Thank you for the music - Hjertnes Kulturhus

”Thank you for the music: Vi elsker ABBA”

Suksesshowet ”Thank you for the music: Vi elsker ABBA” kommer til Hjertnes kulturhus lørdag 4. mars. Ikoniske Inger Lise Rypdal, Stjernekampvinner Rita Eriksen, musikalstjernene Jannike Kruse og Espen Grjotheim og Stavangerkameratenes Tommy Fredvang deler scenen i et storslått hyllestshow til den legendariske svenske gruppen. Sammen skaper de musikalsk magi av ABBAs mange hits – sangene vi elsker som ”Dancing Queen”, ”Mamma Mia!”, ”Waterloo”, ”Take A Chance On Me” og ”The Winner Takes It All”.

Showet spiller for tiden for fulle hus i Oslo, og har blitt hyllet av et unisont anmelderkorps, der bl.a. VG, Aftenposten og Kulturkompasset har trillet terningkast 5. VGs anmelder kaller showet en ”energibombe som burde skrives ut på blå resept”. 

Regi: Johan Osuldsen.
Musikalsk leder: Hans Einar Apelland.
Kostymer: Cårejånni Enderud.
Scenografi: John-Kristian Alsaker.
Produsent: Over Norge. 

Billetter: 550,- + avgift.

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Visit Sandefjord eller på internett.