Back to All Events

Årumstua - den koselige skihytta inne i Vestfolds skoger - Holder åpent lør og søn så lenge det er snø!

MELDING FRA RØDE KORS LARDAL OG ÅRUMSTUA:

Kl 04.00 i dag er det en skyfri og stjerne klar himmel på Årum. Perfekte ski løyper. Så ingen ting å vente på. Det er kjørt løyper fra viddaseter og Grorud. Det går løyper over ruggefjell og til presteseter. Lardal Røde Kors Hjelpekorps betjener Årumstua hvor det er salg av vafler å litt kiosk varer. Husk å ta med kontanter da de ikke tar kort.

Velkommen til lav-fjellet. Trenger du løype kart? Gå inn på Facebook siden til Lardal Røde Kors Hjelpekorps og last det ned der. Du treffer også Lardal RKH på Sikkring 8 eller på tlf 98033849 mellom kl 10.00 - 16.00 Åpnings tid i dag er mellom kl 10.00 - 16.00. Skihytta Årumstua holder åpent lørdag og søndager så lenge det er snø.

Earlier Event: April 8
Tore-Jarl Bråten - Galleri Flood
Later Event: April 9
Stort bruktmarked - Sandefjord