Back to All Events

OSLO ESS + support - Sliperiet / Larvik Kulturskole

Norges travleste punkrockere skøyt fart inn i 2016 med albumet Konge Uten ei Krone. Trøbbel med OnklP som gjestevokalist har fått mye oppmerksomhet, og ble fremført til stor begeistring på bl.a. Senkveld på TV2 og på Christine Live på NRK. Bandets harde kjerne; Åsmund, Knut-Oscar og Peter, er kjent for harde fraspark og å stupe ut i det blå.

I 2012 satte Oslo Ess uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Oslo Ess er folkets band, og deler mer enn gjerne blod, svette og tårer for å sørge for konserter for fulle hus. Oslo Ess har de siste par åra sørget for å sette sitt gode navn på hele Norgeskartet. Hard jobbing har ført gutta via Urørtfinalen til både Spellemannnominasjon og hele to førsteplasser på VG-lista.

Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense.

SUPPORT:
Victoria Narvesen Lied, 17 år fra Østre Halsen, Larvik.
Går for tiden på musikklinja på Sandefjord vgs. 
Har tidligere varmet opp for Melodi Grand Prix lokal i Arena Larvik. Kom videre og opptrådte under UKM's landsmønstring i Trondheim. Varmet opp for Lillebjørn Nilsen på Park hotell i Sandefjord i Mars, og ble siden spurt om å varme opp på Rockefeller hvor hun da spilte før og med Lillebjørn i Juli. Skriver og spiller egne sanger i en slags visepop sjanger. Komper seg selv med gitaren.

 

Villon, et hardrock band som startet vinteren 2013, da tre gode venner var inspirert til å skrive musikk som gikk i samme sjangerretning. Disse tønsbergguttene har siden rekruttert en trommeslager og de har spilt en rekke konserter. Målet er å lage musikk med tunge riff, men som også har kontraster og dynamikk. Fremtidige planer er å spille mange konserter og spille inn plate. Bandet består av Zenoa Taylor Birchler, Johan Fredrik Stensrud, Henrik Sagdalen og Øyvind Lunde. Flere av bandets medlemmer går på Musikk og Dans - Thor Heyerdahl videregående skole.

 

Alle under 15 bør komme ifølge av en voksen.

Anbefales hvis du liker: rock, norsk, trøkk

Arrangør: Rockekveld Live, Larvik Kommune Kulturkontoret & Bølgen Kulturhus