Back to All Events

Friluftslivets uke 2016 - 3. september - 11. september

Friluftslivets Uke 2016

I Friluftslivets uke blir det organisert turer og morsomme friluftsaktiviteter over hele Norge, i regi av lokale friluftslivsorganisasjoner, friluftsråd, kommuner og andre organisasjoner. På kartsøket kan du se hva som skjer i nærheten der du bor – KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KARTET,  klikk deretter på kartet, eller søk på fylke/kommune.

Målet med Friluftslivets uke er å gi flere opplevelsen av hvordan det er å være ute. Gjennom lokale tur- og aktivitetsmuligheter vil vi vise hvor fantastisk den norske naturen er – ikke minst i nærmiljøet! Her er noe av det du kan være med på i Friluftslivets uke – listen blir oppdatert fortløpende:

På kartsøket kan du se hva som skjer i nærheten der du bor: