Back to All Events

Honningsvågrevyen - Nøtterøy Kulturhus

Nytt show! Vi er blitt kjent for vår "på kanten-humor", vi nevner tabubelagte kroppsdeler, og vi holder ikke tilbake når det gjelder bruken av nordnorske superlativer. Derfor årets navn på showet: "Ja takk -edle deler". 

Dette vil være et show med bare nye nummer - noen av de gamle figurene følger selvfølgelig med på lasset. Kliff Arne blir vi ikke kvitt, et og annet etnisk innslag med særegne hodeplagg vil nok forekomme, parodier av kjente artister og mennesker i posisjoner som gjør at de ber om å bli parodiert - de kommer. Musikk av ypperste klasse med tekster som tar op pde merkeligste temaer. Ingen er trygge: bruktbilselgere, musikere, politikere, lærere, rørleggere, viddaboys and girls, arrangører, idrettsutøvere åsåvidereogvidere.    Vi må nok radbrekke noen nasjonalskatter av melodier denne gang å.    Vi kan med sikkerhet allerede nå gi publikum lattergaranti.    Arrangør: Honningsvågrevyen 2016