Back to All Events

FOREDRAG MED TROND HAUKEDAL - Nøtterøy Kulturhus

Mannen bak boken om "høysensitivitet" kommer til Nøtterøy Kulturhus

Det er nå på 18 året at Trond Haukedal reiser landet rundt og formidler ”menneskekunnskap” til medarbeidere, ledere og mennesker på alle nivåer – med sin helt spesielle stil: en kombinasjon av stor faglig innsikt, humor og positiv energi.

Trond Haukedal er psykologen som gikk sine egne veier – og ble en av landets ypperste som kursholder, foredragsholder og motivator innenfor temaet ”menneskekunnskap”. Han har mottatt en rekke priser og blitt kåret til Årets Foredragsholder flere ganger og fått Årets Hederspris av Confex Norge, den mest prestisjefulle tildelingen vi har i Norge for kurs- og foredragsholdere.

Trond gjør fagstoff enkelt og tilgjengelig. Han har fått trampeklapp, strålende tilbakemeldinger og ‘God morgen, solstråle’ er et begrep for mange. Med sin lune, folkelige humor og motiverende stil, er alle kurs og foredrag både underholdende og lærerike.

1 million nordmenn er høysensitive. 4 millioner er ikke-høysensitive. Kunnskapen om dette karaktertrekket er minimal i begge grupper, derfor har en stor potensiell ressurs fungert mer som en kilde til sårbarhet. Dette foredraget er for «alle», enten man er høysensitiv eller bare forelder, pedagog, helsearbeider, kollega eller medmenneske. Foredraget bygger på «Boken om Høysensitivitet» – og har de samme tre ambisjonene: Å gi alle nødvendig kunnskap om karaktertrekket høysensitiv. Å gjøre de høysensitive stolte av sitt karaktertrekk – og å gjøre de som ikke er høysensitive til medspillere, ikke motspillere.