Back to All Events

FLAMENCO DE LA FRONTERA - Nøtterøy Kulturhus

FLAMENCO de la FRONTERA - flamencoshow med toppartister fra Jerez i Spania! I et show som appellerer til alle sansene, formidles lidenskap, musikalitet og eleganse av gruppen FLAMENCO de la  FRONTERA som siden 2013 har turnert over hele Norge.   Flamencoen oppstod i Andalucia i Sør - Spania i sammensmeltningen av andalusisk, arabisk og sigøynerkultur og har i våre dager oppnådd universell apell og fått status som immatriell kulturarv på UNESCOs verdensarvsliste.  Flamenco karakteriseres av intens kommunikasjon musikerne og danserne i mellom og uttrykker hele følelsesspekteret fra glede og energi til ensomhet, sorg og lengsel. Denne kunstformen har kraft til å begeistre både barn, unge og eldre, kvinner og menn over hele verden!   FLAMENCO DE LA FRONTERA er frukten av et kreativt spansk-norsk samarbeid og inkluderer de Oslo - baserte artistene Tito Guevara og Tonje Lieberg. Tito Guevara er multiinstrumentalist innen mange sjangre, sanger og låtskriver,opprinnelig fra Ecuador, mens Tonje Lieberg er kjent fra den norske flamencoscenen som danser, instruktør og produsent. Hun har opptrådt på en rekke festivaler i Norge, samt på scener i Spania, Latvia, Holland og Pakistan. Etter fjorårets suksess får vi et gjensyn med flotte gjesteartister fra Andalucia.   Agustin de la Fuente er en fantastisk dyktig flamencogitarist, veletablert i Jerez så vel som i Tyskland og Japan, mens den energiske sangeren Agustin Mancheno synger og formidler autentisk og intens Jerez-flamenco som vi sjelden får høre her til lands.   Velkommen til en feiende flott flamencoaften!   Flamencogitar : Agustin de la Fuente Flamencosang: Agustin Mancheno de la Cruz Perkusjon, fløyte, vokal: Tito Guevara Estrella Flamencodans: Tonje Lieberg   Varighet: 2 timer inkl. pause