Back to All Events

Larvik Vinylklubb:Roy-Einar Dreng - Bølgen Kulturhus Larvik

Larvik Vinylklubb:Roy-Einar Dreng

Larviksmannen Roy-Einar Dreng har nettopp sluppet sitt nye album «Middle of the night» og avlegger i den anledning hjembyen et besøk.  Han er er tidligere kjent for sine Bob Dylan tolkninger, men har de siste årene reist mest  rundt og spilt egenprodusert musikk.   Dreng er en internasjonalt rettet artist, og denne høsten står foruten konserter her hjemme, også konserter i Polen og Italia på turnelista.   Til Bølgen kommer Dreng med bandet R.E.DRENG & FRIENDS  hvor den Larviksbaserte musikeren Tor Arne Hansen er en svært viktig brikke. Han har også produsert det nye albumet «Middle of the night» Med i bandet er også Vicky Maria Hvidsten, Ronnie Gerrard og Leiv Inge Kvilhaug.    I tillegg til Roy Einar Dreng, blir det konsert med «Stabilt sideleie» og deres konsertkonsept «Blues for bandasjerte netter» Med Kjeld-Willy Hansen, Tore Ramberg, Eric Trøim, Ole Jørn Johanssen, og Vicky Maria Hvidsten   Foto: Linda Cartridge   Anbefales hvis du liker:amerikansk musikk   Arrangør: Larvik Vinylklubb