Back to All Events

Julie Bergan - Bølgen Kulturhus Larvik

JULIE BERGAN

Julie Bergan, er en kreativ, talentfull låtskriver og dedikert artist, som med sin kraftfulle og særegne stemme, kombinert med enorme mengder sjarm - har funnet sin plass på det musikalske norgeskartet. Nå er hun endelig klar med rykende fersk musikk!   Norges store, nye popyndling ga oss i fjor høst superhiten «All Hours», låta som snart har 10 millioner streams i Spotify, og som nå er gått dobbel platina i Norge. Storhiten «Arigato» følger like etter.     Julie’s nyeste singel «I Kinda Like It» kom 26. Februar - og det er ingen grunn til å tvile på at hun med dette vil ta steget enda nærmere stjernehimmelen.   Dette uttaler Bergan selv om sin nye singel: «I Kinda Like It» handler om å møte noen som er annerledes fra noe du har opplevd før. Det at det virker så nytt og annerledes gir det en spenning som gjør at du blir interessert og vil vite mer om personen. Noen ganger kan det som er nytt og annerledes fungere som en fordel, fordi da har man ingen forventninger, og er heller ikke redd for å bli skuffet. Tanken på at man ikke helt forstår eller har kontroll på situasjonen er det som gir gnister og får meg til å si «I Kinda Like It».  

Anbefales hvis du liker: konsert, musikk, pop  

Arrangør: Bølgen Kulturhus