Back to All Events

Tina Refsnes m/ band - Nøtterøy Kulturhus / Nøtterøy

Tina Refsnes er et relativt nytt navn på den norske musikkscenen, men den Oslo-baserte låtskriveren begynner virkelig å slå fra seg over vårt langstrakte land.

Refsnes har en fot trygt plassert i new-folk-sjangeren, hvor hun henter inspirasjon fra artister som Laura Marling, Bright Eyes og Sufjan Stevens. Samtidig bærer musikken hennes tydelig preg av å være inspirert av den gyldne, amerikanske vestkysten, og artister som Neil Young, Joni Mitchell og andre storheter som saumfarte gatene i Laurel Canyon på 60- og 70-tallet.

Debutalbumet No One Knows That You’re Lost ble gitt ut 6. november på Vestkyst Records og har fått strålende anmeldelser. Med terningkast fem fra Dagsavisen, spilling på BBC Radio 6 Music, strålende omtale bl.a. av Clash Magazine, samt A-listing på P1, bør man regne med å høre mye fra Refsnes fremover.