Back to All Events

Ulabrand - stormens sønn - Teaterhuset Munken / Larvik


Ulabrand - stormens sønn

Familiemusikalen Ulabrand – stormens sønn fikk strålende kritikk av publikum og presse da den ble vist i 2015. I september settes familiemusikalen opp igjen i Teaterhuset Munken. Historien om Ulabrand er historien om en av de store norske legendene fra siste halvdel av 1800-tallet, losen Ulabrand fra Ula i Tjølling. Det er også en historie om å utfordre havet, været og ikke minst autoritetenes tålmodighet. Det var slike egenskaper og ferdigheter som gjorde Anders Jacob Johansen alias Ulabrand berømt og beryktet og omspunnet av heltehistorier lenge etter sin død. Følg med på våre Facebook-sider/ Teaterhuset Munken.

Anbefales hvis du liker: Teater og musikal, humor, show og musikk

Arrangør: Larvik Barne- og Ungdomsteater/Kulturbanden