Back to All Events

Lars Lillo Stenberg - Bølgen Kulturhus Larvik

Lars Lillo-Stenberg 

Lars Lillo-Stenberg har gjennom hele deLillos karrieren også fungert som soloartist. Lars gjør en rekke opptredener hvert år. Sett-listen varierer, men med både Prøysen og gamle norske skolesanger på repertoaret så har Lars sine konserter ofte inkludert de yngre, så vel som de eldre.    Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev sanger helt fra denne tiden. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form. LP'en ”Suser av gårde” fra 1986 gjorde gruppa kjent over hele Norge.  Lars Lillo-Stenberg merittliste i forbindelse med deLillos trenger ingen nærmere presentasjon og hans beundring for Neil Young skulle også være allment kjent gjennom gruppen Young Neils. En konsert med Lars Lillo-Stenberg inneholder utdrag fra alle periodene i hans artistliv.    Anbefales hvis du liker: musikk, rock og pop-rock   Arrangør: Bølgen Kulturhus  

Earlier Event: September 15
No. 4 - Nøtterøy Kulturhus