Back to All Events

CHRISTMAS WITH NORDIC TENORS - Nøtterøy Kulturhus

Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varm humor og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

NB! EKSTRAFORESTILLING KL. 20.30. 

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr. I 2005 hadde de première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som “Årets nykommer”. Etter dette har de vært kongelige toastmastere for HMK Harald, de åpnet den nye operaen i Bjørvika, og har stått bak flere helaftens forestillinger og en rekke CD-utgivelser.