Back to All Events

Årets julekonsert - Deilig er jorden - R.Alexander og A.Skorgan - Horten Kirke

Årets Julekonsert Deilig er jorden er Anita Skorgan og Rein Alexanders første juleturné sammen. Med deres klassiske og populærmusikalske reportoar byr de på en julekonsert som strekker seg fra det klassiske til kjente og kjære norske julesanger. En julekonsert som garanterer julestemning og juleglede. Musikere på turneen er Håkon Iversen på bass,gitar,keyboard og vokal , Hallgrim Bratberg på gitar og Anita Skorgan piano. 

Dørene åpnes cirka 30 minutter før konsertstart. Eventuelle ledige billetter selges i døra. 
Konserten varer 80 minutter. 
Ledsager med gyldig bevis gratis uten billett. 

Earlier Event: December 7
SMAK Aperitivo - Restaurant Smak
Later Event: December 7
Hanne & Tenorer - Sandefjord Kirke