Back to All Events

Gråtass - Traktorjul - Hjertnes Kulturhus

Traktorjul med Gråtass & Gjengen
Hjertnes kulturhus

TraktorJul med Gråtass & Gjengen

Juleforestillingen til Gråtass har vært en stor suksess i alle år og blitt en fast tradisjon for veldig mange. I fjor kom endelig en helt ny juleforestilling og det ble nok en braksuksess, med stappfulle hus! I år venter vi enda større trykk da dette er Gråtass eneste turné i 2016.

I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den samme gode julestemningen som har trukket publikum til kulturhusene i alle disse årene.

Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans, og det skal som vanlig ryddes og pyntes. Det er Goggens tur til å bake, noe han gleder seg veldig til, men som bekymrer Gamlefar og Grynet litt.

Gråtass skal være nissetraktor på årets julemarked og alle må hjelpe til for å lage et ordentlig nissekostyme til ham.

Goggen helt sikker på at julenissen kommer, og nissen kommer, og ikke bare én. Det kommer enda en nisse… også en til… og til slutt et reinsdyr, noe som gjør alle på gården forvirret. Gråtass synes at to av nissene er litt møkkete, og har oljeflekker på klærne og at reinsdyret ikke oppfører seg sånn som reinsdyr skal.

Gråtass må ordne opp!

Billetter: 180,- (ordinær), 155,- (gruppe på 4 eller flere).

Billetter kjøpes på Hjertnes billettservice, tlf. 33 41 67 60, Narvesen, Visit Sandefjord eller på internett.