Back to All Events

Foredrag med Marco Elsafadi - Nøtterøy Kulturhus

Marco Elsafadi er en svært etterspurt foredragsholder som har reist land og strand rundt. Han er opptatt av hvordan vi oppnår gode relasjoner og av medarbeiderens ansvar for å skape et godt arbeidsmiljø. Marco er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker – på godt og vondt. Med sin reflekterte, lune og varme formidlerstil, vil du bli både engasjert og berørt av Marco Elsafadi.

Marco er født i en FN-leir i Libanon og var flyktning i 12 år før han fikk opphold og senere statsborgerskap i Norge i 1987. Han har gjort seg bemerket som basketballspiller i eliteserien med 12 år på det norske landslaget. I 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold.

Marco fikk prisen for «Årets mest fengslende foredrag» i 2005 og «Årets foredrag» i 2006 av kursarrangøren Confex. Under Idrettsgallaen 2006 fikk han dessuten prisen som “Årets forbilde”. I 2014 vant han Mesternes Mester. Våren 2015 var Marco programleder for «De bortførte barna» på TV2 og høsten 2015 var han programleder for «Hvem bryr seg».