Back to All Events

TRAKTORJUL - Bakkenteigen kulturhus

Vi beklager feil dato i det trykte programmet!

Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans. I år skal det som vanlig ryddes og pyntes. I år det er Goggens tur til å bake, noe han gleder seg veldig til, men som bekymrer Gamlefar og Grynet litt. Gråtass skal være nissetraktor på årets julemarked og alle må hjelpe til for å lage et ordentlig nissekostyme til ham.
I år er også Goggen helt sikker på at julenissen kommer, og nissen kommer, og ikke bare én. Det kommer enda en nisse… også en til… og til slutt et reinsdyr,noe som gjør alle pågården forvirret. Gråtass synes at to av nissene er litt møkkete, og har oljeflekker på klærne og at reinsdyret ikke oppfører seg sånn som reinsdyr skal.
Gråtass må ordne opp! 

Endelig er det klart for en splitter ny juleforestilling med Norges favoritt-traktor! I denne forestillingen er alle med. Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. 
Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den samme gode julestemningen som har trukket publikum til kulturhusene i alle disse årene.

Earlier Event: December 4
STIF Turn Juleshow - Hjertnes Kulturhus
Later Event: December 4
Bugge Wesseltoft - Nøtterøy Kulturhus