Back to All Events

Gammeldags julemarked - Stokke Bygdetun

MARKED kl. 12 - 17. : Det blir markedsboder, utstillere og håndverkere på tunet , med lokale og langveisfarende produsenter. Håndlaget, håndverk og hjemmebakt blir å få kjøpt, men også eksotiske varer, import. Noen selger til inntekt for gode humanitære saker. BOKSIGNERING : Forfattere stiller opp med nye og klassiske bokutgivelser for signering. 
AKTIVITETER: Medlemmer av Stokke Husflidslag har salgsutstilling og demonstrasjon i Husflidstua, smeden smir i essa, og Bygdekvinnelaget fyrer opp for baking i bakerovnen. 
FOTOUTSTILLING: Martin Olsen fra Stokke skal ha sin aller første fotoutstilling på Bryggerhuset med salg av bilder. Hovedtema for utstillingen er "Norske landskap" . MUSEUM: Bygdetunet holder åpent museum i hovedhuset, på låven og i landhandleriet for siste gang i 2016. Nissen er selvfølgelig på plass med godteposer til de små, og det blir god stemning rundt bålpanna med risgrøt og noe rykende varmt i koppen. Gratis inngang og parkering, 
Velkommen til Bygdetunets gammeldagse julemarked.

Earlier Event: December 3
Godstemning med Jim Shearer - Murphy Pub
Later Event: December 4
STIF Turn Juleshow - Hjertnes Kulturhus