Back to All Events

"Duften av liv" - konsert - Borre Kirke

Saxofonisten Frøydis Grorud – kjent fra NRKs "Beat for beat" gjester Borre kirke sammen med sangeren Trude Kristin Klæboe. De to utgjør en liten duo med et hav av musikk. Grorud og Klæboe har jobbet mye sammen de siste årene, og med store musikalske ører fotolker de kjent og kjært materiale på sin særegne, dynamiske og lekne måte.

Duoen framfører sanger fra cd-en de ga ut i 2015- omtalt som årets vakreste album. Vi får blant annet høre «Den fyrste song», «Vår beste dag», «Ikke en spurv til jorden» og «Gabriellas song», og mange andre kjenter sanger og salmer. Dette er livsbejaende sanger som gir håp og glede. Ikke bare kristne låter, men også viktige sanger uansett tro. Trude Kristin Klæboe har en varm og inderlig stemme og spiller dessuten piano på en fabelaktig måte. Frøydis Grorud behøver ingen nærmere presentasjon gjennom sine salmer og jazzplater i tillegg til å være frontfigur i "Beat for Beat bandet" på NRK.»
Borre middelalderkirke vil gi en vakker og intim ramme rundt denne konserten. Så Ikke gå glipp av denne begivenheten! 
Kulturkomitéen for Borre sokn står som arrangør, og billettsalget foregår på TicketCo eller ved inngangen, kontant eller med kort. Billettpris innkl. avgift er på kr. 200.