Back to All Events

Vikingsmeden - forestilling nr. 1 - Tønsberg bibliotek

FAKTASTISK:
En vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år
der vi utforsker spennende og interessante temaer fra
en fantastisk og fengslende verden av fakta. 

Visste du at under gulvet på biblioteket lå det en vikingsmed begravet? Lær mer om vikinggravene som gjemmer seg under flisene i underetasjen. Smeden gjenoppstår fra båtgraven og forteller sin historie. Urmusikkgruppen Folket Bortafor Nordavinden spiller. Etter å ha hørt smedens historie går vi ned til Lindahlplan, og der vil smedlauget i Oseberg Båtlag lære deg å smi. Bli med på en tur tilbake til den dramatiske vikingtiden!

To forestillinger: kll. 11.00 og kl. 13.00
Kun 30 barn per forestilling, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan hentes på biblioteket fra mandag 8. august.