Back to All Events

Sandefjord kammerkor/Barokkanerne (MiSKs kirkefestdager 2016) - Sandefjord Kirke

Verker av Johann Sebastian Bach

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 12.11.2016
Tid: 18:00
Billetter: kr 300.
Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no.

 

Avslutningshelgen under årets kirkefestdager er viet komponisten over alle komponister, Johann Sebastian Bach. Den femte evangelist som han også kalles, er et fundament for all musikk som er skrevet etter ham. I sine år som organist skrev han kantater til kirkeårets gudstjenester. Mange av dem er virkelige juveler i det kirkemusikalske skattkammer.

Ved denne konserten får publikum oppleve to kantater som han skrev til gudstjeneste i Leipzig på 1720-tallet som i særlig grad uttrykker tanker rundt begrepet «Relasjoner», «Brich dem Hungrigen dein Brot» og «Herr Jesu Christ, wahr' Mensch und Gott». Førstnevnte er aktuell ikke minst i våre dager, der flyktninger og nødlidende har stort behov for vår hjelp.

Medvirkende:

Ditte Marie Bræin, sopran
Anna Einarsson, mezzosopran
Magne Fremmerlid, bass
Sandefjord kammerkor
Barokkanerne
Dirigent Svein Rustad.