Back to All Events

Musikalsk hyggestund i Sandefjord kirke

Musikalsk hyggestund

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til ny gratis formiddagskonsert

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 05.10.2016
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt


Det er en glede å invitere til en ny formiddagskonsert i serien «Musikalsk hyggestund». Dette er gratisarrangementer som har høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Ved denne konserten får publikum møte pianisten Olga Jørgensen.

Program:
 

W.A Mozart Rondo i a moll K 511
L.van Beethoven Sonate i E dur op 109
A. Scriabin Sonate nr.4Arrangør: MiSK i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven

 
Olga Jørgensen (f.1992) avsluttet sin bachelorgrad med en First Class Honours Degree ved The Royal Academy of Music i London i juli 2015, hvor hun studerte med Hamish Milne. Hun tar nå sin master ved Norges musikkhøgskole med Håvard Gimse og Kathryn Stott som sine lærere. Samtidig har den prisvinnende trioen hennes, Jørgensen Trio, holdt et kammermusikk-fellowship fra Royal Academy of Music for 2015-16.

Olga var solist med Bergen Filharmoniske Orkester på De Unges Konsert i 2016, og hun har vunnet en rekke priser, blant annet 1. pris ved Ungdommens Musikkmesterskap hele fem ganger. Hun har spilt i Universitetets Aula, på Troldhaugen i Bergen, i Wigmore Hall, Purcell Room på Southbank Centre, Steinway Hall, St Martin-in-the-Fields og St John’s Smith Square.

Hun har deltatt ved en rekke kurs og festivaler som IMS Prussia Cove, International Holland Music Sessions, Jiří Hlinka Piano Academy, og spilt på mesterklasser med blant andre Leif Ove Andsnes, Christian Ihle Hadland, Jiří Hlinka, Menahem Pressler, Klaus Hellwig, Pascal Devoyon, Kevin Kenner og Paul Lewis.