Back to All Events

Petter Wettre Quartet med Terje Gewelt: Pig Virus 2.0 - Bølgen Kulturhus Larvik

Petter Wettre Quartet med Terje Gewelt: Pig Virus 2.0

I 2016 er det 20 år siden Petter Wettres debututgivelse «Pig Virus» kom på markedet. Petter Wettre har siden den gang markert seg som en av landets ledende saksofonister, både innenfor jazz og i flere kryssende sjangere. Derfor er det spennende at Petter setter sammen originalbandet for noen eksklusive klubb- og festivalkonserter. Konserten på Sanden Scene blir en av disse. Bandet som vi får høre er Petter Wettre - saksofon, Håvard Wiik - piano, Terje Gewelt - bass og Per Oddvar Johansen - trommer. «Pig Virus» - 20 år etter - blir en 2.0-opplevelse som mange musikk-interesserte kan glede seg til, hvor vi får oppleve noen av flotteste musikerne i Norge som har bakgrunn fra Larvik. Det blir en spennende jubileumskveld!

Youtube: www.youtube.com/c/petterwettre

Hjemmeside: www.petterwettre.com

Anbefales hvis du liker: nyere jazz og spennende musikalske møter.

Arrangør: Larvik Vinylklubb

Later Event: October 29
Paradise City - Saxon King