Back to All Events

Tiger City Jukes - Thaulows Café & Gran Bar

Tiger City Jukes ble startet av sanger og gitarist Knut Eide og gitarist Harald Stokke. Med historie tilbake til 1995, utallige konserter og turneer, samt fire kritikerroste utgivelser i bagasjen, er det nå mulig for nye og gamle tilhengere å få en mektig porsjon av Tiger City Jukes igjen. Dette er et bluesband med et særegent uttrykk og sterke originallåter.

Etter å ha jobbet med “Moonlight Crying”-prosjektet, hvor de utforsket nye klangbilder, har bandet nå kjørt inn på det opprinnelige sporet med sin energiske, hardtsvingende musikk.

Knut Eide, sang/gitar
Harald Stokke, gitar
Atle Rakvåg, bass
Espen Moen, trommer

December 10, 2014 Carin Urdahl-Aasen - BluesNews nr.87
14 November Tiger City Jukes!

Er det mulig å bli så samspilte?! Hva skal man si, det finnes ikke nok superlativer!! Rått, tight, melodiøst, groovy, fengende osv. Bandet bestående av Knut Eide, Harald Stokke, Espen Moen og Atle Rakvåg starta konserten med en så klangfull låt at vi nesten holdt pusten. Noe så nydelig vakkert levert blues! Så dro det seg opp - låt etter låt. Snakk om å ha publikum i sin hule hånd både musikalsk og smilende fra scenen. Dette er i øverste sjiktet av bluesband i Norge. Men så har de jo en historie tilbake fra 1995. Bandet har også flere kritikerroste Cd'er på samvittigheten, og det forbauset ikke oss i salen. Bord måtte etterhvert flyttes slik at det også ble større plass til å danse.
Tusen takk for at dere kom til Grenland B&R Klubb! Og vi er nok mange som ennå ikke riktig helt har landa.