Back to All Events

Sigvart Dagsland - Bølgen Kulturhus Larvik

Sigvart Dagsland

Opplev en av landets fineste vokalister på scenen i Bølgen, med et superlag av lekne musikanter i ryggen!   En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er et møte med en artist som behersker publikumsrommet til fulle. Gjennom sin totale tilstedeværelse  og uovertrufne stemme tar han mennesker med seg; fra det sårbare menneskelige, til kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsenes mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.   I bagasjen har han låter fra sitt nye album som kommer 30.september, samt høydepunkt fra hele sin karriere.   Med seg på scenen har han sitt eminente band, bestående av: Kristian Kvalvåg, gitarer. Jango Nilsen, trommer & kor. Torjus Vierli, keyboard & kor. Tor Egil Kreken, bass, gitar & kor. Mari Sandvær Kreken, sang, gitar & perkusjon. Sigvart Dagsland, sang & flygel.   Anbefales hvis du liker: vokal, musikk og konsert   Arrangør: Bølgen Kulturhus