Back to All Events

Meg og Kammeraten Min - Nøtterøy Kulturhus

Meg og kammeraten min er bandet foreldre og barn konkurrerer om å like. Det lystige bandet tar med seg ungene inn i en egen verden av historier, sanger, dans og helsebringende tullball. Meg og kammeraten min fanger ungenes, og de voksnes, oppmerksomhet fra første stund. Dette blir gøy!

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist og Trondheim Jazzorkester .

Deres siste plate "Gjenta-jenta", som ble sluppet for noen måneder siden, har høstet meget gode kritikker. NRK P1 uttalte blant annet at platen var tvers gjennom imponerende, snadder for både store og små. Dagens Næringsliv skriver at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk. Ta med deg barnet eller barnebarnet, og kom til en morsom og underfundig konsert i foajéen!

Passer for barn mellom 3 - 8 år

Vi selger pølser før og etter forestillingen.