Back to All Events

Vis meg versa! Frida Ånnevik møter Kjersti Wøien Håland - Tønsberg bibliotek

Frida Ånnevik er en unik, ny stemme i det norske musikklandskapet. I 2010 ga hun ut Synlige hjerteslag, et kritikerrost popalbum på norsk som ble nominert til to Spellemannspriser. Teksten kommer alltid først for Frida, og albumet Ville ord ga henne en Spellemannspris som Årets tekst- forfatter, et album som befestet hennes posisjon som en av de mest spennende tekstforfatterne i sin generasjon.

Kjersti Wøien Håland debuterte i 2013 med diktsamlingen Kjersti er ein fiktiv person, helsing Kjersti. Året etter kom romanen Dommedøgn som ble nominert til Ungdommens kritikerpris. I fjor ga hun ut sin andre kritikerroste diktsamling, Panikk!. Kjersti er en av de nyskapende unge lyrikerne i det norske litterære landskapet, kjent for sine Twitterinspirerte dikt der hun på en særegen måte tar pulsen på samtiden.

Begrenset antall billetter kr 100 per person kan forhåndskjøpes i skranken helt fram til forestillingsstart.
(Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 - 19.30)

Later Event: October 13
MODDI - Nøtterøy Kulturhus